Reusachtige fototaart van 1,50 x 1,50 meter zaterdag gepresenteerd in Beekse Bergen

Reusachtige fototaart van 1,50 x 1,50 meter zaterdag gepresenteerd in Beekse Bergen
Reusachtige fototaart van 1,50 x 1,50 meter zaterdag gepresenteerd in Beekse Bergen

De grootste fototaart ooit gemaakt in Nederland, met een afmeting van 1,50 bij 1,50 m., zal op 28 en 29 mei worden aangesneden op de Beekse Bergen bij Hilvarenbeek. Dit zal gebeuren naar aanleiding van het tienjarig bestaan van fotomagazine en foto-community Zoom.nl, dat zaterdag uitgebreid gevierd zal worden op de jaarlijkse Fotofair. De taart wordt gemaakt door gerenommeerde Tilburgse bakkerij Floor van Lieshout, die al jaren fototaarten voor allerlei feesten en events verzorgt.

De fototaart, een klassieke vierkante slagroomtaart, heeft zogezegd een afmeting van 1,5 bij 1,5 meter en kan verdeeld worden in zo’n 600 stukken. Bijzonder is vooral de bovenkant van de taart, waarop een fotocollage te zien is van foto’s van Zoom.nl leden, van wie de foto’s gepubliceerd werden in het nieuwste Zoom.nl magazine. Deze collage van 1,25 bij 1,25 meter groot is volledig vervaardigd uit marsepein en omdat de doorsnee fotoliefhebber over het algemeen veel waarde hecht aan hoogwaardige afdruk is ook de print op het marsepein van zeer hoge kwaliteit.

De fototaart wordt zaterdagochtend om 11.00 aangesneden bij de stand van Zoom.nl en de 600 stukken zullen worden uitgedeeld worden aan alle aanwezige zoom.nl-lezers en foto-liefhebbers die de spectaculaire taart willen komen aanschouwen en het jubileum van Zoom.nl willen vieren. Iedereen is van harte welkom maar let op: OP = OP!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in