Persberichten

Tech-site Stuff komt naar Nederland

Haarlem, 5 november 2015 - Reshift lanceert de Nederlandse editie van Stuff, de internationaal gerenommeerde tech-site van de Britse uitgever Haymarket. Stuff toont de beste, meest innovatieve, gekste en leukste consumentenelektronica. Producten die elke man hoog op zijn verlanglijst zet. De Nederlandse Stuff is vanaf vandaag bereikbaar op stuff.tv/nl.

Lees verder

Reshift heeft de consumentenmerken van IDG Nederland overgenomen

Reshift heeft de consumentenmerken van IDG Nederland overgenomen. Per 1 juli 2015 is zij eigenaar geworden van de publicaties Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, iPhone Magazine, iPad Magazine en Techpanel. Met de merken komen ook de 25 betrokken IDG-medewerkers bij Reshift in dienst. Hun werkplekken zullen komend weekend naar Haarlem verhuizen.

Lees verder

Lifehacking.nl vindt nieuw huis bij Reshift Digital

Lifehacking.nl wordt per 1 april toegevoegd aan het groeiende portfolio van Reshift Digital. De populaire website om slimmer te werken en moeiteloos te leven is door The Incredible Adventure verkocht aan de Haarlemse uitgever. Lifehacking.nl is een online platform met een hechte community waar dagelijks de meest uiteenlopende tips en trucs worden geplaatst om het leven nét even makkelijker te maken.

Lees verder

Java nog steeds springlevend!

Nijkerk, 5 november 2014– J-Fall, de jaarlijkse conferentie van de Nederlandse Java User Group (NLJUG) heeft vandaag ruim 1200 Java enthousiastelingen vanuit het hele land naar het conferentiecentrum Hart van Holland in Nijkerk getrokken. De NLJUG kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met lovende reacties vanuit de community. Het is inmiddels de zeventiende grootschalige Java conferentie die door de NLJUG is georganiseerd en de succesformule heeft zijn bewijs geleverd.

Lees verder

De Media Totaal Awards gaan verder onder de naam Media Awards

De Media Totaal Awards gaan verder onder de naam Media Awards. Ook is voor een andere datum gekozen, de uitreiking vindt dit jaar plaats op 10 oktober in plaats van april. Sinds 1987 zijn de Awards een begrip en met een nieuwe naam, staande voor een nieuw concept en andere inhoud, kan de organisatie een aantal vernieuwingen doorvoeren.

Lees verder

IPON 2014: groter succes dan ooit!

Maar liefst 5.575 bezoekers hebben de IPON beurs afgelopen woensdag en donderdag bezocht in hal 3 van de Jaarbeurs te Utrecht. De IPON stond dit jaar in het teken van ‘Empowering the Teacher”. Met meer dan 100 workshops, presentaties en hands-on labs heeft het programma dit jaar wederom een uitstekende bijdrage kunnen leveren in het viervlak “beter leren”, “beter lesgeven”, “betere/aantrekkelijkere school” en “betere bedrijfsvoering".

Lees verder