5100
bezoekers
per editie
25
duizend nieuwsbrief
ontvangers
1360
social media
volgers

OVER IPON

Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier te presenteren. Dit geldt niet alleen voor educatieve methodes en leermiddelen, maar ook voor hardware en software. IPON biedt meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augmented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs en flipping the classroom.

IPON is de ontmoetingsplaats voor het onderwijs, leveranciers van ICT-oplossingen, (educatieve) uitgevers, onderwijsorganisaties en zo veel meer. Het interactieve programma van IPON omvangt vele presentaties, demonstraties, workshops, seminars en congressen. Gericht op schoolvakken en het curriculum.

IPON wordt ondersteund door verschillende onderwijsnetwerken, organisaties en instanties. Het evenement verwacht ruim 5.000 bezoekers verdeeld over 2 dagen.

www.ipon.nl

DOELGROEP

  • 35 – 60 jaar
  • 60 % vrouw, 40% man
  • Docenten, leerkrachten, management, schoolleiders, directie, ICT-coördinatoren, netwerkbeheerders en vele andere geïnteresseerden uit het onderwijsveld
  • Actief, sociaal, leergierig, kennisdeling, wereldverbeteraar, passie

DOMEINEN

  • Educatieve soft- en hardware
  • eLearning
  • Multimediale toepassingen
  • Beleid
ADVERTEREN OF EXPOSANT WORDEN?
NEEM CONTACT OP

GEEF OOK JE MERK DE RUIMTE

Bij Reshift ben je aan het juiste adres voor een uitgekiende campagne of slimme propositie om met jouw dienst of product een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Naast interessante advertentiemogelijkheden kun je bij ons ook terecht voor inspirerende content waarmee jouw merk meer betekenis krijgt. Onmisbaar bij het activeren en vasthouden van een nieuw publiek of vergroten van de naamsbekendheid.

Neem contact op en maak kennis met onze unieke aanpak. We vertellen je graag over hoe we jouw merk alle ruimte kunnen geven.