Smartphones, tablets, computers: een steeds groter deel van ons leven en dat van jouw doelgroep is digitaal. Dat je je digitale leven goed moet beveiligen, dat weet iedereen. Maar: dóet iedereen dat ook?
Reshift organiseert regelmatig verschillende events. Van conferenties op het gebied van IoT tot evenementen voor fotografie liefhebbers. Grote kans dat jouw doelgroep daar ook op af komt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Lezers en kijkers bevinden zich tegenwoordig vooral online, op Facebook, Snapchat en Instagram. Om deze doelgroep te bereiken maken we steeds vaker gebruik van videocontent. Kijk je mee?
Maak kans op € 50.000,- advertentiebudget! Met onze unieke merken weet Reshift een betrokken doelgroep te bereiken. En dat doen we al jaren, met Computer!Totaal maar liefst 25 jaar! En wie viert, deelt uit. Wil je weten hoe je kans maakt? Check dan snel onze Media Update.
In deze update vind je twee recente en inspirerende campagnes met verrassende resultaten. Campagnes die niet alleen leuk zijn om uit te voeren, maar die ook zo’n impact hebben, dat we ze graag met je delen
Reshift organiseert veel verschillende events voor enthousiastelingen op het gebied van de allernieuwste technologie. Grote kans dat jouw doelgroep zich daar ook bevindt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
WAT ONZE PROFESSIONALS ZEGGEN
0
miljoen pageviews
overall
0
duizend social sessies
per maand
0
duizend printoplage
per maand
0
miljoen mobile sessies
per maand
Meld je aan voor onze Media Update