Front-End Developer

Front-End Developer

Als Front-End Ontwikkelaar/Developer denk je mee en adviseer je in de conceptfase over Reshift websites en applicaties. Je zit hierbij dicht op het vuur en je hebt invloed op de werkwijze en het eindproduct. Je werkt in een klein gefocust team waar performance en consumer experience hoog in het vaandel staat.

Waar ben je goed in?

We zijn op zoek naar iemand die wil meedenken en uitbouwen van de digitale assets van Reshift. De totstandkoming van onze Digitale producten voor zowel websites als apps. Je hebt affiniteit en ervaring met conversie gedreven omgevingen. Je bent communicatie vaardig, je kan je goed staande houden in een hectische omgeving en ben intrinsiek gemotiveerd om jezelf continu te ontwikkelen.

Jarenlange ervaring is geen must. Wel dat je een grote passie hebt voor Tech en coding in het bijzonder.

Kennis:

HBO Informatica/ Technisch georiënteerde werk/denk niveau en ervaring met het bouwen van interactieve applicaties met Javascript.

  • Grondige kennis van javascript design patterns en best practices.
  • Ervaring met veel gebruikte javascript frameworks, zoals jQuery en Angular. React, Django/Python
  • Grondige kennis van HTML5, CSS3 en ervaring met het bouwen van Responsive Websites.
  • Ervaring met Agile/Scrum is een pré.

Reshift

Reshift is een mediahuis met een bijzondere positie in het Nederlandse landschap. Haar consumenten-merken, waar Kieskeurig de bekendste van is, spelen een essentiële rol in het informeren en adviseren van consumenten bij het maken van de goede keuzes voor een breed scala producten, vooral op het gebied van elektronica, domotica en duurzame consumptiegoederen. Terwijl het bedrijf haar eerste lustrum nog moet vieren, is het inmiddels een onderneming met ruim 80 medewerkers, meer dan €20M omzet en een gezonde marge die verdere investeringen in de toekomst mogelijk maakt. Wij zoeken daarom collega’s die willen meehelpen bouwen aan die toekomst, terwijl zij ondertussen niet alleen in staat worden gesteld, maar ook worden gestimuleerd te werken aan hun eigen ontwikkeling.

Interesse of op zoek naar meer informatie? Neem dan contanct op met Quintin Smits op qsmits@reshift.nl.

NB: Naar berichten van recruiters wordt niet gekeken.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in