Branded Content Regisseur (m/v)

Branded Content Regisseur (m/v)

Reshift Content Services produceert in opdracht van klanten diverse multimediaproposities. Dit gaat van old skool redactioneel tot social, van video tot onderzoek, van tekst tot beeld. In nauw overleg met de klant komen we tot tailormade oplossingen, waarbij we onze kennis, expertise en ons enthousiasme inzetten ten behoeve van de klant.

Ter vervanging zijn we op zoek naar:

Branded Content Regisseur (m/v)

Je bent het redactionele geweten van deze onze afdeling Content Services. Je bewaakt en verbetert de redactionele kwaliteit, zorgt voor juiste briefings en stuurt zowel intern als extern de diverse redacteuren/freelancers aan. Vroeger zouden we zeggen: je bent hoofdredacteur. Je kunt rekenen op onze afdeling CIU (Customer Intelligence Unit) voor data-gedreven steun, analyse en support voor de diverse campagnes die we uitvoeren.

De functie opereert op het snijvlak van tactisch en strategisch niveau, maar met een resultaatgerichte en praktische invulling. Je bent verantwoordelijk voor:
• Alle content-campagnes die Reshift voor zijn klanten verzorgt
• Het actief uitzetten van campagnes op andere dan de traditionele (content) outlets
• Het uitdragen van onze visie op externe gelegenheden

Je gebruikt de kennis en expertise van je collega’s van CIU voor:
• De planning van de geboekte campagnes
• De uitvoering van de campagnes
• En het halen van targets van geboekte campagnes.

Je maakt waar wat in het verkoopproces is beloofd en bewaakt ondertussen de inhoudelijke kwaliteit van de inhoud. Omdat je precies weet wat de doelgroep drijft en volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt ben je de ideale creatieve partner van de afdeling sales. Je zet trends om in bruikbare ideeën en helpt tijdens de voorbereiding mee aan commerciële voorstellen voor de potentiële opdrachtgever.

Je bent verantwoordelijk voor het op tijd live zetten van campagnes, zorgt dat auteurs, designer(s) en developer(s) op tijd worden gebriefd en op tijd materiaal aanleveren. Dit doe je continu met het eindresultaat in het achterhoofd. De mening van de klant is leidend. Hij/zij is immer opdrachtgever. Maar: je verliest nooit onze content-consument uit het oog. Je bewaakt de integriteit van zowel de campagne als de content van Reshift.

Je bent eager om nieuwe kennis op te doen, wilt actief participeren in de diverse content-organisaties waarin Reshift actief is, en je stelt je op als een ware ambassadeur van de onderneming. Je realiseert je dat content echt een vak apart is, en maakt je keuzes vanuit deze content. Je durft vanuit deze overtuiging dus ook tegendraads te adviseren.

Lijkt jou dit wat? Dan gaan we heel graag in gesprek met jou. Mail dan naar rgort@reshift.nl, of bel naar 0235430000.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in